Amaçlarımız

Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim, kullanıcılarımıza ise daha iyi bir kullanım sağlamak.

 

Çalışmalarımız

İlkokul,ortaokul, lise ve üniversite gençlerine yönelik teknik eğitimler ve atölye çalışmaları ile oyunlar yazılmaktadır.

 

 

 

İş Birliklerimiz

70 kişilik kadromuz ile 3 farklı ofiste mobil oyun geliştirmeyi en üst seviyeye çıkarmak için muhteşem ekibimizle çalışıyoruz.

 

Türkiye'nin devletten ar-ge desteği almaya hak kazanan ilk oyun yazılım firmasıdır. Ekibimiz 2007 yılından bugüne kadar 28 mobil oyun yayınlamış ve bunlar için 13 adet farklı özelliklerde oyun motoru geliştirmiştir. Oyun motoru programlama faaliyetlerinin yanında, çeşitli kamu kurumları nezdinde; üniversite öğrencilerine, gençlere, çocuklara ve halka açık oyun kodlama eğitimleri verilmektedir.Ekibimiz kendi oyun portföyü ve siparişi için dijital oyunlar, mobil oyunlar ve VR oyunları geliştiriyor ve yayınlıyor. Akıllı telefonların ortaya çıkıp türemesiyle birlikte telefonla geçirilecek vaktin çoğunluğu için mobil oyun ortaya koyma ihtiyacı da haliyle artmış bulunmaktadır. Gelişen mobil teknolojisi ile sektördeki kalite ve gelişim artmış ve oyun pazarının pay sağlayan en büyük aracı olmuştur.

STAJ PROGRAMI

  • Ön Eğitimler

Oyun motoru yazılımları ileri düzey bir uzmanlık alanı olduğu için öğrencilere staja katıldıkları ilk hafta ön eğitimler verilmektedir. Yazılım öğrencilerine verilen eğitimlerde kendi motoruna sahip örnek bir mobil oyun yazdırılmaktadır. Tasarım öğrencilerine ise 3ds Max ile modelleme, doku ve animasyon eğitimleri verilmektedir.

  • Öğren-Yap-Öğret

Oyun geliştirme işi öğrencilerin sevdikleri ve ilgi gösterdikleri bir alan olduğu için, kadromuzda birden çok dönem görev alan birçok arkadaşımız bulunmaktadır. Öğrenciler zaman geçtikçe yürüttükleri görevlerde iyice ustalaşmakta ve uzmanlaşmaktadır. Yeni başlayan stajyer öğrencilere verilen ön eğitimler işlerinde uzmanlaşan eski öğrencilerimiz tarafından verilmektedir. Eğitim vermek, öğrencinin bilgi seviyesini çok üst düzey bir seviyeye ulaştırmaktadır. Edinilen bilgiler öğrenciden öğrenciye öğretilerek ekibin gelecek kuşaklarına aktarılması suretiyle bilgi kaybı da minimize edilmektedir. 2007 yılından bu yana düzenli olarak yürütülen ve oldukça kurumsallaşan bu öğrenciden öğrenciye bilgi aktarımı metodolojisi ekibimiz içerisinde Öğren-Yap-Öğret olarak tanımlanmaktadır.

Üst düzey yönetimimiz sistemin düzgün işlemesini ve öğrencilerin görevlendirilecekleri resmi ar-ge projesine üst düzey katkı sağlayacak derecede uygulamalı bilgi almasını sağlamaktadır.